Hirdetés

A nap híre: szebb lett a csirke a CS:GO-ban!

|

A héten érkezett egy vaskosabb Counter-Strike frissítés, ami rengeteg újdonságot hozott, többek között új modelleket a kedvenc állatainknak.

Hirdetés

A CS:GO rajongóknak izgalmas hete volt, akár örültek az új frissítésnek, akár nem. A legújabb csomag hozott rengeteg újdonságot, de egy vitatható funkciót is, ami extra pénzért mutatja meg bizonyos eredményeinket.

Ahogy azt sejteni lehetett, ez komoly visszatetszést okozott a közösségben, de frissítésnek volt egy vitathatatlanul áldásos pontja:

a csirkék teljes vizuális felújítása.

Ha valamire szüksége volt a világ egyik legnépszerűbb lövöldéjének, az ez volt.

Hirdetés

A frissítésről szóló jegyzet egyszerűen annyit közölt, hogy "a csirkék grafikai frissítést kaptak", ami nem adja vissza érdemben az élményt. Az állatokból ugyanis létezik fekete, fehér, barna, fehér fejű fekete, és barna fejű fehér verzió is.

Ami igazán izgalmas a felhozatalban, hogy függetlenül a csirke színétől mindegyik ugyanolyan tollakat hullajt el, amikor szétlövik. Ez egy komoly bug, követeljük mielőbbi javítását.

A mindig megbízható 3kliksphilip egy részletes elemzést készített az új modellekről:

Jó látni, hogy a Valve tényleg a játék legfontosabb részeibe tolja bele a drága fejlesztők értékes munkaidejét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)