Hirdetés

A Naughty Dog következő játékára utaló nyomokat találhattak a The Last of Us Part I-ban

|

A rajongók úgy vélik, hogy egy utalást fedeztek fel, melynek fényében a Naughty Dog legközelebb egy teljesen új zsánert vehet célba.

Hirdetés

A The Last of Us Part I kívül-belül gatyába rázta a Naughty Dog eredetileg még 2013-ban megjelent játékát, egyes rajongók pedig olyan elrejtett apró kis extrákat is felfedeztek benne, melyekből egészen messzire vezető következtetéseket vontak le. Szó sincs persze arról, hogy bizonyított tény lenne a dolog, teóriaszinten viszont mindenképp érdekes a felvetés, miszerint Neil Druckmann és Evan Wells csapata elhelyezett egy utalást következő játékuk kapcsán.

Bekerült ugyanis pár egészen konkrét rajz egy játékbéli parafatáblán a The Last of Us Part I-ban, ennek hála pedig most sokan úgy gondolják, legközelebb egy fantasy tematikájú címet szállít majd nekünk a Naughty Dog.

Hirdetés

Az említett rajzokon sárkányok és unikornisok láthatók, ebből gondolják azt most a rajongók, hogy egy olyan műfajban akarja kipróbálni magát a banda, ahol eddig nem nagyon tevékenykedtek még. A Naughty Dog első fontosabb szériája ugyebár az 1996-ban indult Crash Bandicoot-sorozat volt, majd jött 2001-ben az első Jak and Daxter-játék, 2007-ben pedig az Uncharted: Drake's Fortune. Azóta kizárólag az Uncharted és a The Last of Us franchise-okat bővítették.

A közeljövőben még biztosan érkezik tőlük egy különálló The Last of Us multiplayer játék, de utána senki sem tudhatja biztosan, min fognak dolgozni. Ha igaznak bizonyulnak a mostani felvetések, akkor egy fantasy játékon. Örülnétek, ha tényleg ez lenne a helyzet?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)