Hirdetés

A Naughty Dog szeretne még több Uncharted játékot készíteni

|

Idén lesz öt éve, hogy megjelent a sorozat legfrissebb része, de ez nem jelenti, hogy végleg elengedték a franchise-t.

Hirdetés

Kiválóan zárta le a Naughty Dog Nathan Drake történetét az Uncharted 4: A Thief's Endben, amit - a The Lost Legacy spin-offal együtt - holnaptól még jobb minőségben élvezhetünk az Uncharted: Legacy of Thieves Collectionnek köszönhetően. Emellett gyakorlatilag napokra vagyunk a Tom Holland főszereplésével készülő film premierjétől, ezért egy pillanatig sem gondoltuk, hogy a Sony számára már nem fontos a sorozat.

Azért így is jó azt hallani, hogy a Naughty Dognak is vannak tervei a jövőre. Bár egyelőre rejtély, mi készül a csapatnál (a The Last of Us önálló, többjátékos spin-offján kívül), a jövőben lehet, hogy kapunk még egy Unchartedet.

Hirdetés

Shaun Escayg, a sorozat kreatív vezetője elmondta a GamesRadarnak adott interjújában, hogy imádják a franchise-t, ő maga személyesen is nagy rajongója, és szeretnének többet látni (illetve mutatni) a világból. Többet ennek kapcsán egyelőre nem árulhatott el, így azt sem, hogy vannak-e konkrét tervek a folytatást illetően.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Korábban arról szóltak pletykák, hogy a legutóbb a Days Gone-t szállító Bend Studio dolgozik a következő Uncharted játékon, de hivatalos megerősítés egyelőre nincs. Talán majd az éves nagy PlayStation-rendezvényen - nem mintha nem lenne már így is rengeteg exkluzív bejelentve.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)