Hirdetés

A Naughty Dog szponzorál egy állatmenhelyet

|

Az önzetlen segítségnyújtás egyik legjobb példája az, amit a Naughty Dog tett egy kaliforniai állatmenhellyel.

Hirdetés

Az állatmenhelyeket többnyire olyan cégek szponzorálják, akik valamilyen állatokhoz kapcsolódó terméket forgalmaznak, például eledelt, almot, hasonló dolgokat. A Kotaku egyik olvasója azonban érdekes dolgot vett észre az egyik Long Beach-i menhely falán, ez pedig a Naughty Dog logója, fölötte a "Donated by" felirattal, ami azt jelenti, hogy az Uncharted részekért is felelős cég támogatja az említett kennelt.

A legjobb az egészben, ahogy azt a Kotaku is írja, hogy eddig sehonnan nem lehetett arról hallani, hogy a Naughty Dog támogatna bármit is, nem harangozták be külön, nem kürtölték világgá, hogy mennyire jófejek voltak, csak egyszerűen segítettek. Ez követendő példa minden adományozó számára, hiszen ez az igazi önzetlen segítségadás. A képet a Kotaku olvasója, Christopher fényképezte.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)