Hirdetés

A Need For Speed Heat lett az első EA játék, ami crossplay funkciót kapott

|

Közben a Criterion csapata pedig már a következő Need For Speeden dolgozik.

Hirdetés

A holnapi napon élesedik a Need For Speed Heat crossplay funkciója, ezzel pedig ez lesz az első olyan Electronic Arts játék, amelyet platformtól függetlenül, Originen, Steamen, PlayStation 4-en és Xbox One-on is együtt nyúzhatnak a pajtások. 

Hirdetés

A más platformokon játszó ismerőseiteket a játékon belül " Find Players" menüpontnál találhatjátok meg, ahol egy új "EA Friends" opció is megjelenik, ezen belül pedig a "Party" lehetőség rejti majd azokat a cimborákat, akik jelenleg épp online vannak. 

A június 18-i EA Play-en remélhetőleg többet is megtudhatunk majd a következő Need For Speed játékról, amelyet immár a szériához főcsapatként visszatérő Criterion Games fejleszt. Februárban még csak azt jelentették be, hogy a Criterion kezébe kerül a sorozat, de most először végre konkrétan arról is szó esett, hogy a csapat gőzerővel dolgozik a folytatáson.

Az előző pár részért, így a Need For Speed Heatért is felelős Ghost Games gárdáját közben teljesen szétdarabolták: egy részük immár EA Gothenburg néven dolgozik a Frostbite motoron és egyéb technikai háttérmunkákon, maradékukat pedig az EA megpróbálja elvileg átirányítani a Criterionhoz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)