Hirdetés

A Need for Speed: Hot Pursuit Remastered még simábban fut, és a kocsikat is matricázhatjuk

|

Befutott egy nagyobb Hot Pursuit Remastered frissítés, ami az egyedi matricák mellett konzolos teljesítményjavulást is hozott.

Hirdetés

Sokan csalódtak tavaly nyáron, amikor kiderült, hogy az összes korábbi Need for Speed közül az EA pont a Criterion 2010-es Hot Pursuitjának felújítására készül. A végeredmény ugyan nem sikerült  rosszul, de még mindig fáj a gondolat, hogy akár egy ráncfelvarrott Underground 2-t, vagy Most Wantedet is tesztelhettünk volna…

Azoknak viszont, akik továbbra is élvezik a Hot Pursuit: Remasteredet jó hír lehet, hogy befutott a játék második nagy javítása, ami több fontos változtatást is eszközöl. Az egyik ilyen a vadonatúj matricaszerkesztő, melynek köszönhetően mostantól saját készítésű remekművekkel is ékesíthetjük járgányainkat. Alkotásaink megosztására sajnos nincs lehetőség, de a multis versenyekben természetesen mások is láthatják őket az autóinkon.  

Hirdetés

Egy komplett dizájnhoz maximum 100 megabájtnyi, vagy 300 darab matricát használhatunk fel. Az új szerkesztő a színválasztó mellett kapott helyet, akik viszont nem érzik magukban a kreativitást, azoknak előre elkészített fóliákkal kedveskedik az EA. A fejlesztő az esetleges visszaélésekre is gondolt, a zűrösebb dizájnokat a versenyek végén jelenthetjük.

A másik fontos változás a játék konzolos teljesítményét érinti. A frissítéssel a PS4 Pro és az Xbox One X esetében korlátlan 50+ fps-t ígér a patch note, a PS5-ön és az Xbox Series X-en pedig 4K/60 fps-t. Az előző generáció alapmodelljeiről és az Xbox Series S-ről nem esik szó, így ezeken vélhetően nem hoz javulást az update.

A frissítés ezeken kívül számos hibajavítást is tartogat, Nintendo Switchen például a lobbyban ragadó játékosok fájdalmaira, Xboxon pedig a kontrollercsere okozta fagyásra nyújt gyógyírt. A Patch 2 részletes leírását itt olvashatod.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)