Hirdetés

A Need for Speed: Hot Pursuit Remastered ugyanúgy néz ki PC-n, mint az eredeti?

|

Egy összehasonlítás alapján jogos kétségek merültek fel a Need for Speed: Hot Pursuit felújításával kapcsolatban.

Hirdetés

Az Electronic Arts meghallotta a játékosok évek óta tartó fohászait, és végre bejelentette a Need for Speed: Underground Need for Speed: Hot Pursuit Remasteredet, amely a 2010-es versenyjáték felújított változata lesz az összes DLC-vel, valamint 6 órányi új tartalommal felvértezve.

A cross-play támogatásnak köszönhetően más platformok virtuális sofőrjeivel is összemérhetjük majd a tudásunkat - már persze ha valakinek elnyerte a tetszését az, hogy csupán egy remasterről, és nem egy teljes értékű remake-ről van szó, ami kevesebb fejlődést jelenthet, mint gondoltuk volna.

Hirdetés

Egy Youtuber, bizonyos Crowned egy videóban egymás mellé pakolta a 2010-es eredeti verzió és a Remastered jeleneteit, előbbiben ugyanazokkal a kocsikkal, küldetésekkel és utakkal kreálta újra a látottakat.

Az összehasonlításban képviselteti magát az Xbox 360-as változat is, amelyhez képest értelemszerűen látványosnak érződik a fejlődés, viszont a PC eredeti vs. PC remaster összevetéseknél nehéz kiszúrni azokat a változtatásokat, amiket az EA bejelentett (4K/60 fps, nagyobb felbontású modellek, fejlettebb tükröződés és árnyékok, nagyobb látótávolság stb.), szinte ugyanolyannak érződik a két oldal.

De lessetek rá és döntsétek el el ti: 

A Need for Speed: Hot Pursuit Remastered november 6-án jelenik meg PC-re (Steamen és Originen keresztül), PlayStation 4-re és Xbox One-ra, valamint november 13-án Nintendo Switchre is. Remélhetőleg hamarosan befut egy gameplay videó is, amivel tisztázódik a dolog. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)