Hirdetés

A Need for Speed Unbound új trailere szerint minden ügyességünkre szükség lesz

|

A$AP Rocky mutatja be, hogy milyen technikás vezetés kell ahhoz, hogy a környék nagyágyúi legyünk.

Hirdetés

Minden, amit eddig láttunk a Need for Speed Unboundból azt ígéri, hogy a széria legjobb részeit próbálja egybegyúrni a Burnout címeket jegyző Criterion Games, amit különleges rajzfilmes látványvilággal fűszerez meg a csapat. A franchise új epizódjában egy nagy térképen, a játék helyszínéül szolgáló Lakeshore-ban bizonyíthatjuk majd vezetési képességeinket, méghozzá többfajta módon is: ügyességi versenyek, gyorsulások, verdatuningolások és zsarus üldözések várják azokat, akik ki vannak éhezve a gyors iramra, vagy szeretnék bizonyítani a tudásukat. 

Sok múlik azon, hogy mennyire leszünk bevállalósak, erről a Criterion külön trailerben mesélt, a legújabb kedvcsinálóban azonban arra fókuszálnak, hogy mit kell tennünk a sikerhez. 

Hirdetés

Az alábbi videóban az ismert rapper, A$AP Rocky avat be minket a Need for Speed Unbound egyik játékelemének rejtelmeibe: a Takeover eventek keretében egyszerre kell a sebességre és a stílusra is figyelnünk. Hatalmas driftelésekkel, ugratásokkal, manőverezésekkel zúzhatunk és bizonyíthatjuk képességeinket Lakeshore versenyzői előtt, amely megnyithatja a kaput a végső utcai kihívás, a The Grand előtt. Nézzétek meg, hogy mit kell produkálnotok - nem feltétlenül mindig - négy keréken: 

A Need For Speed Unboundról december 2-án jelenik meg PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re.

Nektek hogy tetszik eddig a játékmenet?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)