Hirdetés

A németeknek előbb jut Unreal Tournament 3

|

A német gémerek egy héttel korábban juthatnak hozzá az Unreal Tournament aktuális epizódjához, mint a világ többi része.

Hirdetés

A Midway ezzel a lépéssel - saját bevallása szerint - a német rajongók iránti háláját szeretné kifejezni, akiknek nagy szerepük volt a sorozat sikerében. Természetesen azért nem fenékig tejfel az élet arrafelé sem, hiszen tudjuk, hogy Németországban a játékokat komolyan cenzúrázzák, és ez az UT3-at sem kerülte el: az összes vért kiszedték belőle. Mivel náluk emiatt az a bevett szokás, hogy megveszik a "butított" verziót a CD-kulcsért, majd letöltenek a netről egy cenzúrázatlan amerikai kiadást, így ez nyilván nem lesz sokáig probléma.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)