Hirdetés

A népharag hatására meghátráltak a Marvel's Avengers fejlesztői

|

A valódi pénzért vásárolható előnyök nem maradtak túl sokáig a játékban.

Hirdetés

Igencsak nagy a kontraszt, ha azt vesszük, hogy a Square Enix új Marvel-témájú videojátékát, a Guardians of the Galaxy-t körbedicsérik az interneten, a Bosszúállókra koncentráló Marvel's Avengers  viszont még mindig a problémái miatt szerepel a hírekben. A játékban ugyan voltak pozitívumok (a sztori például kifejezetten élvezhető volt Kamala Khannal a középpontban), azonban megjelenése óta leginkább a savat kapja, és sajnos ez gyakran jogos.

Legutóbb például a Game Pass-ba való bekerülés után jó ötletnek látták, ha valódi pénzért megvásárolható XP boostereket pakolnak a játékukba, ami hatalmas felháborodást váltott ki a közösség körében. 

Hirdetés

Most, egy hónappal később azonban meghátrált a Crystal Dynamics és eltávolította az említett megvehető előnyöket, a Hero's Catalysts és a Fragment Extractors is kikerültek a játékbeli boltból. A Square Enix és a Crystal közleményben kértek elnézést azért, hogy nem reagáltak hamarabb, és az említett lehetőséget is csak opcióként tették elérhetővé a játékosbázis számára, nem tekintettek rá pay-to-win tartalomként, mivel nem kínált közvetlen előnyt. A visszajelzésekre hallgatva azonban megszabadultak tőlük, és remélik, hogy ez lehet az első lépés a beléjük vetett bizalom visszanyerésére.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Kellemetlen, hogy a Marvel's Avengers kapcsán nem a kiegészítők (például a továbbra is várt Pókember csomag) uralják a közbeszédet, hanem a kisebb botrányok. Ti hogy látjátok a dolgot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)