Hirdetés

A Netflix két csodálatos indie játékot ad hozzá még ma az előfizetéséhez

|

Ha éppen nincs mivel játszanotok, akkor nézzétek meg a Netflix alkalmazásotok: díjnyertes címek érkeztek a felhozatalába.

Hirdetés

Ugyan az tény és való, hogy a Netflix még mindig a mobiljátékok közül szemezget, de a streaming óriás kínálata mára egy minőségi felhozatallá nőte ki magát. A Moonlighter, az Oxenfree és a Spiritfarer csak három abból a tucatnyi indie csodából, amit letölthetnek a Netflix előfizetők.

Ha szereted a különleges játékokat, és van egy relatív erős telefonod, akkor elképesztő élményekben lehet részed, amit ma tovább erősített a Netflix.

Ma két újabb indie kiválóságot csapott hozzá a készlethez: a Kentucky Route Zero neve talán keveseket fog lenyűgözni, de a Twelve Minutes esetében már más a helyzet. Az időhurok-kaland a 2021-es megjelenése után mind a kritikusokat, mind a játékosokat megnyerte.

Hirdetés

Egy szívbemarkoló történet, ügyes tálalással és filmsztárok közreműködésével lehet most a miénk a Netflixen keresztül.

Úgy néz ki, hogy 2022-re ez volt a Netflix Gaming utolsó dobása. Jövőre rengeteg újdonsággal készülnek a Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge-től A vezércsel játékig. 2023-ban is megéri majd fizetni a szolgáltatást.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)