Hirdetés

A Neverhood alkotója visszatér, újabb kultusz van születőben

|

Olyan zseniális címek után, mint az Earthworth Jim és a The Neverhood, Doug TenNapel most egy vadonatúj point & click címbe kezdett.

Hirdetés

A kultikus Neverhood rajongói jó ideje várták már, hogy Doug TenNapel egy újabb projekt fejlesztésébe fogjon, imáik pedig meghallgatásra találtak.

A fent említett játékok atyja az éjszakai órákban közzé tett a The Neverhood Facebook oldalán egy üzenetet, amelytől mosolyra húzódott a szánk. Bejelentette, hogy az EartWorth Jim és a Neverhood munkálataiban is részt vett Mike Dietz, valamint Ed Schofield csatlakozott vadonatúj, egyelőre ismeretlen nevű projektjéhez. TenNapel egy nagyobb volumenű, PC-re és Mac-re szánt point & click kalandjátékba kezdett, gyurma animációkat használva. A megszokott stílust új karakterek teszik teljessé, a muzsikát pedig az a Terry Taylor komponálja, akinek a Neverhood zenéjét is köszönthetjük. TenNapel végül megérdeklődte követőitől, hogy szeretnék-e a fenti koncepciót, és ha igen, szívesen várnak hozzá minden javaslatot, amelyek közül a legjobbakat megpróbálják beépíteni és akár viszont is láthatjuk a kész verzióban.

Akinek tehát akad egy értékelhető ötlete, az ne habozzon, közölje azt a megfelelő helyen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)