Hirdetés

A New World fejlesztői szervert indítottak az újdonságok tesztelésére

|

Itt lehet próbálgatni a játékmenet változásait, valamint az új funkciókat és ellenfeleket is.

Hirdetés

Sem a fejlesztése, sem az indulása nem alakult fényesen az Amazon New World nevezetű MMO-jának. Bár elrajtolásakor a Steam második legnépszerűbb játéka tudott lenni, azóta rengeteg játékost vesztett a projekt, a helyzeten pedig olyan bakik sem javítottak, mint a nem megfelelő szerverkapacitás vagy éppen a csalók által alkalmazott kártékony botok (amit a játékosok maguk oldottak meg).

A fejlesztőcsapat is tisztában van a problémákkal, folyamatosan dolgoznak a megoldásokon és javításokon, munkájukat pedig immáron egy újabb eszköz is segíti. 

Az MMO-k területén meglehetősen gyakori a tesztszerverek használata, ahol a fejlesztők egy szűkebb körben teszik próbára az új ötleteiket és változtatásaikat, a visszajelzések gyűjtésével pedig készre csiszolhatják őket, mielőtt megkapja a szélesebb közönség is.

Hirdetés

Az Amazon Games bejelentette, hogy ők is indítanak ilyet, a Public Test Realm (PTR) szerveren a játékosok tesztelési lehetőségeit az instant szintlépés és a megfelelő felszerelések biztosítása is segíti, ráadásul bárki hozzáférhet a PTR-hez, akinek Steamen megvan a játék.

A közlemény szerint rövid időn belül mindenkinek a könyvtárában meg kell jelennie a New World PTR-nek, de persze nem kötelező csatlakozni hozzá, csak ha segíteni szeretnénk a készítők munkáját. 

Az Amazon Games szerint több száz módosítást hajtottak végre a New Worldön, amit a patch lista megjelenéséig nem részleteznek, viszont van pár konkrétum, amivel kapcsolatban várják a visszajelzéseket. Ilyen az új Void Gauntlet fegyver, egy új ellenséges frakció (a Varangian Raiders), további alacsony szintű ellenfelek (Withered Swarmancer, Beetle, Lost Shaman, Pirate Alligator, Ancient Guardian Pyromancer, Corrupted Laborers), és egy új legendás fegyver küldetéssorozat.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A fő sztoriszálat ugyancsak módosították új feladattípusokkal és misszióváltozatokkal, a PVP frakcióküldetések szintén vadonatúj típusokat kaptak (az erődfoglalós Control Points, az ellenfelek könnyeit összegyűjtős Intercept, illetve a az ellenséges tábort kilootolós War Camp), és összekötötték az összes kereskedelmi állomást is. 

Egyelőre nem derült ki, hogy ezek mikor élesedhetnek a nyilvános szervereken, de az Amazon Games elmondta, hogy a tesztelés és a hibajavítás utolsó fázisánál tartanak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)