Hirdetés

A New World játékosai idén ilyen újításokra számíthatnak

|

Roadmappel jelentkeztek az Amazon MMO-jának fejlesztői.

Hirdetés

Azt hihetnénk, hogy a játékosszám súlyos csökkenése után az Amazon Games úgy dönt majd, hogy rövidesen magára hagyja a New Worldöt, de egyelőre pont ennek az ellenkezője történik.

Megjelenése óta sok változáson ment keresztül az MMO, amit hamarosan ismét egy méretesebb csomag bővíthet még tovább. A fejlesztők pedig nem hagyják a sötétben tapogatózni a rajongókat a későbbi tartalmak kapcsán sem, kikerült ugyanis a New World Twitter-oldalára egy roadmap, ami azt ismerteti velünk, hogy milyen újdonságokra számíthatunk még idén.

Hirdetés

Ahogy az látható, valamikor tavasszal érkezik a Tempest's Heart expedíció, a Blunderbuss fegyver, illetve bővülni fog a játék PvP része is. Ezeket követi nyáron a Barnacles & Black Powder expedíció, ami mellé társul egy nyári esemény, illetve egy olyan funkció is, amivel a jelek szerint könnyedén találhatunk társakat egy expedícióhoz.

Őszre még több újdonsággal készül az Amazon Games. Ekkor kaphatunk egy vadonatúj, Brimstone Sands nevű területet, ami a neve alapján egy sivatagos játszótér lehet. Jön még a The Ennead expedíció, valamint még egy új fegyvertípus, a Greatsword. Ezeken felül bekerül egy rangsor, illetve két újabb esemény, a Nightvale Hallow és a Turkulon 2022 is.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Érdemes meglesni a kép kisbetűs részét is. Ez alapján további Mutatorokra, küldetésekre és összecsapásokra van kilátás, ráadásul még tovább fog fejlődni a játék, javulhat az egyensúly, és a hibák is javításra kerülnek. Persze arra is felhívta a figyelmünket az Amazon, hogy a roadmap tartalma változhat, és a bemutatott újdonságokon felül is számíthatunk még friss tartalmakra.

Titeket sikerült megtartania a New Worldnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)