Hirdetés

A New World játékosai kezükbe vették a botok problémakörét

|

A játékostábor egy emberként felkiáltott, és azt mondta, akkor majd megoldom én a dolgot.

Hirdetés

A New World ugyan nem hozta el az MMO műfaj megváltását, de annyira azért elég jól sikerült, hogy még mindig megtartsa a játékostáborát. Sajnos a kalandozók lelkesedésében nem segít, hogy a szép új világ tele van csalókkal, akik botok segítségével igyekeznek meggazdagodni.

Az Amazon játékmesterei meglehetősen lassúnak bizonyultak a probléma megoldásában, így eljött az önbíráskodás ideje: a játékosok maguk vetik sátrakból épített börtönbe a botokat.

Hirdetés

A New Worldben a kendernek fontos szerepe van. A karaktereink ebből tudnak szövetet készíteni, de amikor a kezdő szabók mennének alapanyagot gyűjteni, sokszor üresen találják a szokásos termőföldeket. Ezt nagyrészt a botoknak köszönhetik. Ezek a karakterek ugyanis maguktól járnak körbe-körbe, és felszednek mindent, amit találnak.

Egy Rammaras nevű játékos viszont megelégelte a helyzetet, és körülpakolta az egyik ilyen kendervadászt sátrakkal. A bot programja láthatóan csinálja tovább a rögzített folyamatokat, de hiába, mivel a karaktermodell így beszorult.

Ez a megoldás egyébként nem Rammaras sajátja, többen is elkezdték ezzel a módszerrel hátráltatni a csalók munkáját. Így bár az ő trükkjéről készült Reddit posztot azóta törölték, más felhasználónál meg tudjuk mutatni, hogyan működik mindez a gyakorlatban:

Az Amazon szerint egyébként még nem sérült komolyabban a New World gazdasága a nyersanyagokat felhalmozó és tömegével értékesítő botoktól, de csak idő kérdése, hogy beüssön a baj, ha a srácok nem kapják össze magukat.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)