Hirdetés

A New Worldben egy sima üzenettel is össze lehetett omlasztani a játékosok kliensét

|

A kliens chatablaka jóval több lehetőséget rejteget, mint kellene.

Hirdetés

A New World indulása közel sem volt hibátlan, és míg szeretnénk azt mondani, hogy azóta csitult a helyzet, nagyot hazudnánk ezzel. A napokban például arra jöttek rá a játékosok, hogy a kliens chatablaka lazán lefuttatja az oda beküldött HTML kódokat.

Először ezt csak ártalmatlan képek beküldésére használták az emberek, de a csíny nem állt meg ennyinél.

Hirdetés

Kiderült ugyanis, hogy amennyiben egy olyan specifikus kódot küldesz be a chatbe, ami tartalmazza egy tárgy azonosítóját, akkor a kliens elkezd kutatni az adott tárgy után a helyi fájlok között. Persze nem találja meg a cuccot, így a végtelenségig ismételgeti a keresést, ami végül összeomlasztja a programot.

Bármennyire is hihetetlennek a hangzik, a lenti videóban ezt magatok is láthatjátok:

A videó későbbi szakaszában Callum Upton azt is megmutatja egyébként, hogy hogyan termelhettünk aranyat egy chatparancs segítségével.

Szerencsére a fenti hibák elég nagy port kavartak ahhoz, hogy az Amazon összekapja magát. A fórumok tanúsága szerint a fejlesztők közbeléptek, és javították a dolgokat.

Ettől függetlenül a New World nem áll jól. Gyűlnek a világban a botok, míg a valódi kalandozók rohamosan fogynak. A csalók, a bugok és a tartalom hiánya nem segítik a New World hosszútávú esélyeit az MMO piacon.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)