Hirdetés

A Nexon fel akarja vásárolni az EA-t?

|

A legutóbbi értesülések szerint egy koreai kiadó szeretné felvásárolni az Electronic Arts-ot szőröstől-bőröstől!

Hirdetés

A Bloomberg forrásai alapján azt pletykálják a világhálón, hogy a Maple Story-t birtokló Nexon olyan gigászt szeretne bekebelezni, mint az Electronic Arts.

A felvásárlás rendkívül jövedelmező lenne a Nexon számára, hiszen a céggel együtt övék lenne többek között a Battlefield sorozat jogai is, benne foglalva a Battlefield 3-at is. Arról nem derült ki semmilyen információ, hogy a Nexon mennyit ajánlott az Electronic Arts-nak, de bizonyára jó mélyen a zsebébe kell nyúlnia ahhoz, hogy egyáltalán szóba kerülhessen az üzlet. A szóban forgó ügyet egyik fél sem volt hajlandó megerősíteni vagy cáfolni, az Electronic Arts szóvivője is csupán annyit tett közzé, hogy nem kommentálnak semmilyen üzleti üggyel kapcsolatos pletykát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)