Hirdetés

A next-gen konzolokon is folytathatjuk a The Division 2-ben megkezdett haladásunkat

|

A Ubisoft tegnap bejelentette, hogy milyen tervei vannak a posztapokaliptikus játékkal, és ennek kapcsán természetesen szóba kerültek a következő generációs konzolok is.

Hirdetés

Az új videojátékos bejelentések kapcsán a kiadóknak és a fejlesztőknek szinte lehetetlen nem megemlíteni az következő generációs konzolokat, hiszen azok megjelenése már itt topog a küszöbön. Érdekes kérdés, hogy a "játék mint szolgáltatás" modellben működő kalandok hogyan ültethetők át az új rendszerekre, azonban a visszafelé kompatibilitás ebben hatalmas segítség. Most például a The Division 2 felhasználók örülhetnek, hiszen ott folytathatják az új platformon, ahol a régin abbahagyták.

Hirdetés

A tegnap esti Ubisoft Forwardon többnyire az új bejelentéseké volt a főszerep, azonban a folyamatosan frissülő címekről is esett egy pár szó. A The Division 2 játékostáborára rengeteg izgalmas tartalom vár, ugyanis érkezik a Summit mód, illetve valamikor télen egy egyelőre még csak Codename: Nightmare néven emlegetett tartalom is.

Ennek kapcsán persze felmerül a kérdés, hogy mi van azokkal akik novemberben új konzolra váltanának, mégis szeretnék próbálgatni az újdonságokat. Nos, számukra jó hírrel szolgált a Ubisoft ugyanis a teljes 2020-as roadmap elérhető lesz PS5-ön és Xbox Series X|S-en is. Nem kapunk ugyan feljavított látványt, mint a Rainbow Six: Siege esetében, de persze a gyorsabb töltési idők és magasabb fps-szám miatt így is érdemes lesz az új gépeken nekiesni a The Division 2-nek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)