Hirdetés

A Nickelodeon Super Smash Bros. klónjában kedvenc rajzfilmhőseid verekednek

|

Mi másra vágyott volna a gaming kultúra, mint hogy SpongyaBob, Danny Phantom és a Tininindzsa Teknőcök agyonverjék egymást?

Hirdetés

A Super Smash Bros. Ultimate hamarosan bemutatja majd az utolsó karakterét, ami azt jelenti, hogy ha kedvenced eddig nem kapott helyet a felhozatalban, akkor valószínűleg már nem is fog. Szerencsére itt van nekünk a várhatóan kiváló Nickelodeon All-Star Brawl, amiben egy kazal mesehős lesz a csatorna kínálatából.

A játékmenet tekintetében nem számítunk újdonságokra, de kit érdekelnek a mechanikák, amikor Csillag Patrikkal verheted agyon a... Powdered Toast Mant? Ami a trailer tanúsága szerint egy létező mesehős? Lemaradtam dolgokról.

Hirdetés

Amíg én egy Nickelodeon videojáték okozta egzisztenciális válságtól kínlódom, addig ti nézzétek meg a lenti trailert.

A videóban bemutattak pár karaktert, és ugyan a lista nagyját felismertük, de valakit nagyon hiányolunk. Ha emlékeztek a Fred YouTube csatorna csodálatosan vinnyogó főszereplőjére, neki bizony volt 3 Nickelodeon filmje, és egy teljes sorozata. Ha a stúdió előhozza hősünket, akkor esküszöm, hogy én leszek a legjobb nemzetközi Fred Figglehorn main, aki valaha született erre a bolygóra.

A Nickelodeon All-Star Brawl megjelenése egyébként nincs messze, de pontos dátumot nem kaptunk. Annyi tűnik biztosnak, hogy még idén ősszel befut majd PS4-re, PS5-re, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)