Hirdetés

A Nintedo fél, hogy a konkurencia ellopja az ötleteit

|

A Nintendo azért nem beszél az újgenerációs konzoljáról, mert attól tart, hogy mások kedvet kapnak lekoppintani az ötleteket.

Hirdetés

A lelkünk egy naiv kis szeletkéje azért reménykedett, hogy a Nintendo megrázza magát és az E3 2015-ön mégis bemutatja új konzolját, a Nintendo NX-et.

Ez persze nem történt meg, csupán egy cuki bábokkal súlyosbított digitális konferenciát tartottak, ami igazából inkább a Nintendo jelenlegi rajongóinak szólt, semmint a játékvilág egészének. A cég egyébként okkal nem jelentett még be semmit a Nintendo NX-szel kapcsolatban. A Nintendo elnöke, Satoru Iwata a befektetőknek tartott konferencia keretében elmondta, hogy "nem beszélhetnek az NX-ről".

"Ha beszélnénk róla, a konkurencia ellophatná az ötleteinket és a fogyasztóinknak sem lenne meglepetés [a Nintendo NX]". A konferencián Iwata elmondta, hogy az NX egy teljesen új hardver, amit "nulláról építenek fel", de a fejlesztése közben folyamatosan folyamatosan készítenek majd új tartalmakat a 3DS-hez és a Wii U-hoz is. "A Wii U felhasználóinak kielégítése a prioritásunk" - tette hozzá Iwata.

Úgy látszik, hogy legközelebb már csak jövőre hallunk a Nintendo NX-ről, pedig nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy mire is készül a Nintendo, és mik azok az ötletek, amikre mondjuk a Microsoftnak és a Sonynak szüksége lehet. De leginkább azért izgulunk, hogy a Nintendo NX-szel nyisson a cég a többi nagy kiadó felé is, és nehogy úgy járjon, mint a Wii U, amit félelmetesen hamar magára hagyott az összes külsős vállalat. Az biztos, hogy a virtuális valósággal nem akarnak majd foglalkozni.

Ti mit gondoltok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)