Hirdetés

A Nintendo 2 nagy idei játéka is megjelenési dátumot kapott

|

Előrehozták a Xenoblade Chronicles 3 premierjét, így felszabadult egy hely a Splatoon 3 számára.

Hirdetés

Noha már biztos, hogy 2022 folyamán is kénytelenek leszünk nélkülözni a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatását, ez nem jelenti azt, hogy a Nintendo magára hagyta volna az év hátralevő részére a Switch-tulajdonosok táborát.

A tervek szerint idén is lesz még több nagy dobása a piros csapatnak, és időközben történtek is izgalmas fejlemények két újdonságot illetően.

Hirdetés

Nemrég kiderült, hogy a korábban belengetett szeptemberi megjelenés helyett kicsit hamarabb, július 29-én debütál Nintendo Switch-en a Xenoblade Chronicles 3, amivel várhatóan kihúzhatják majd a rajongók a következő érdekesebb Nintendo-játék érkezésééig.

Érkezett egy friss trailer is, ami még többet mesél a játék történetéről, karaktereiről és a játékmenetről.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Megjelenési dátumot kapott ugyanis a szintén korábban bejelentett Splatoon 3, ami a jelek szerint átvette a Xenoblade Chronicles 3 idősávját, és így szeptember 9-től kereshetjük a festékes játékot a boltok polcain, illetve a Nintendo online boltjában.

Értelemszerűen ez a folytatás sem maradt friss kedvcsináló nélkül.

Ti melyik játékot várjátok jobban a kettő közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)