Hirdetés

A Nintendo már bannolja a Splatoon 3 játékosokat, pedig az még meg sem jelent

|

Már a teszthétvégén voltak trükkös gamerek, akik olyan helyekre játszották be magukat, ahová nem kellett volna.

Hirdetés

A Nintendo Switch megjelenése óta a nagy N teszthétvégéket tart minden nagyobb online játékuk megjelenése előtt. Így volt ez most is a Splatoon 3-mal, amit szombaton mindenki szabadon próbálgathatott.

A Kő, Papír és Olló csapatok viadalából a Kő került ki győztesen (nagyon helyesen), de még a kékmezes srácok között is voltak keserű vesztesek. Őket a Nintendo ültette sarokba mert módosították a tesztverzió kliensét.

Hirdetés

Nintendo Life írója és egy OatmealDome nevű adatbányász szerint a Nintendo valószínűleg az adott konzolokra vonatkozó Splatoon 3 tiltásokat osztott ki, de potenciálisan teljeskörű Nintendo Online tiltásokat is kioszthatott a tesztidőszak után. Ennek oka, hogy egyes játékosok illegális módosításokat eszközöltek a klienseken, azok pedig lehetővé tették számukra, hogy a közösségi tér olyan területeire léphessenek be, melyekbe másképp nem lehetett volna.

Oatmeal hozzátette, hogy a Splatoon 3 vagy egy az egyben a Splatoon 2 anti-cheat megoldását használja, vagy valami nagyon hasonlót, az pedig egyébként is képes volt a kliensmódosítások észlelésére. A csalók pontosan tudhatták, hogy mi lesz a szabályszegés ára.

Egyébként sem kell sokat várnia senkinek arra, hogy felfedezhesse a Splatoon 3 egészét, mivel a szeptember 9-én érkezik.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)