Hirdetés

A Nintendo nagy dobása: használj Gamecube kontrollert a Wii U-hoz!

|

A Nintendo sunyin bejelentett egy adaptert, amivel Gamecube kontrollereket lehet a Wii U-hoz csatlakoztatni. Valami nagyobb dolog készül?

Hirdetés

Nem kell elismételnünk, mekkora bajban van a Wii U. A Nintendo is tart egy előadást az E3-on, ami remélhetőleg nem csak az idén megjelenő új címek ismertetéséből áll majd, hanem valami olyan dolgot is bejelentenek, amivel a cég az új generáció részesévé válhat.

Ez bizonyára nem a Gamecube kontroller adapter lesz, amit az E3-on tartandó meghívásos Super Smash Bros verseny beharangozó videójának végén jelentettek be. A kütyü két USB portot foglal el, és négy kontrollert lehet hozzá csatlakoztatni, ha valaki tökéletes retro élményre vágyik. Lehet, hogy jön a Gamecube Virtual Console is, aminek nagyon örülünk, de továbbra is inkább az érdekel minket, hogy hogyan látja saját jövőjét a japán cég.

Melyik volt a kedvenc Gamecube játékotok?

Címkék: #nintendo
Platformok: GameCube Nintendo Wii U
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)