Hirdetés

A Nintendót nem érdeklik az okostelefonok

|

Nem úgy tűnik, hogy valaha is lesz Nintendo okostelefon

Hirdetés

Minden jel szerint elmarad a válaszlépés a Nintendo részéről a Sony bejelentésére, aki múlthéten jelentette be játékos funkciókkal bővített okostelefonját, a PlayStation Phone-t.

Reggie Fils-Aime a Nintendo amerikai feje nyilatkozta, hogy bár határozottan azon vannak, hogy minél több dolgot tegyenek a kézikonzoljukba amivel nagyobb lesz az élmény s több időt tudnak elvenni a konkurenciától, a Nintendo DS akkor is csak a játékok szintjén kíván maradni. Reggie egyébként sem gondolja, hogy az okostelefonok gyártói egyhamar 3D-s kijelzővel rukkolnak majd elő, ami nagy előny a készülő 3DS-nek. Továbbá a játékok terén kívánják megszorongatni legnagyobb ellenségüket, aki nagy meglepetésre nem a Sony, hanem az Apple. Európában 2011 márciusában startol a Nintendo 3DS.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)