Hirdetés

A Nioh 2 egy nagyon menő új fegyvert kap a következő DLC-vel

|

A Tokyo Game Show 2020 alatt a Nioh sorozat jövője is szóba került. A fejlesztők egyelőre a második rész bővítésével vannak elfoglalva, de az újdonságokat látva ezért még hálásak leszünk.

Hirdetés

A Nioh 2 hamarosan megkapja a második kiegészítőjét a Darkness in the Capitallal, ami egy bőséges DLC-nek ígérkezik. A Team Ninja csapata a Tokyo Game Show 2020 alatt egy negyedórás interjúban mesélt a tartalomról, és megmutatták a karmot, ami a csomag új fegyvere lesz. Mindenki nyugodtan dobja el a kardokat, ennél menőbb fegyver úgysem létezik.

Hirdetés

Aki esetleg tart a spoilerektől, ne féljen, nyugodtan lessen rá a bemutatóra: teljesen spoilermentes a bemutató, és leginkább az új fegyver előnyeire koncentrál.

A Nioh 2: Darkness in the Capital megjelenése október 15-én lesz esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)