Hirdetés

A No Doubt is beperelte a Activision-t

|

A Nirvana örökösei után a No Doubt együttes is úgy érzi, hogy az Activision nem jogszerűen értelmezi a szerződéseket.

Hirdetés

Amikor kiderült, hogy Kurt Cobain özvegye Love asszonyság beperelte az Activision-t, mert Kurt olyan nótákat is elénekel Guitar Hero 5 karrierje során, amelyeket valójában soha, a legtöbben legyintettek: Love baby narkós is, pénze sincs, miért is ne pereskedne?

Az viszont már érdekesebb hír, hogy a No Doubt is nemtetszését fejezte ki az Activision legújabb játékával kapcsolatban. Olyannyira, hogy a bírósághoz is fordultak jól. A No Doubt énekesnőjénél az verte ki a biztosítékot, amikor az ő avatarja énekelte a Honky Tonk Woman-t. A No Doubt szerint törvényellenes, hogy Gwen Stefani férfihangon arról énekelget, hogyan is hancúrozott, testüket pénzért áruba bocsátó hölgyeményekkel. Felkavaró élmény lehetett az biztos. A szerződésekkel kapcsolatban pedig két eset lehetséges: vagy minden sztár síkhülye, és nem tud olvasni (de akkor minek nekik a menedzser), vagy az Activision jogászai annyira apró betűkkel írtak mindenféle furcintokat, hogy az nem tűnt fel senkinek. Fejleméyneket várjuk, addig énekeltessük a sztárokkal saját dalaikat, már amennyiben tiszteljük őket...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)