Hirdetés

A No Man’s Sky-ba is befutott a Mass Effect űrhajója

|

A kitartó No Man's Sky játékosok jutalomként zsákolhatják be az ikonikus SR-1 Normandyt.

Hirdetés

A No Man's Sky kapcsán lassan közhelynek minősül, hogy a Hello Games mindent megtesz a csalódást keltő 2016-os rajt kiküszöböléséért, így nemrég mi is dicsértük egy sort a játékot a rengeteg új tartalom miatt.

Ezek közül a legutóbbi nagyobb falat a márciusi Expeditions kiegészítő volt, melyben közös felfedezésre indulhatunk társainkkal. Az Expeditions játékosai azóta már a második, Beachhead nevű expedíciónál tartanak, azt viszont csak nemrég tudhatták meg, hogy mi lesz a mérföldkövek teljesítéséből álló űrkaland végső jutalma.

Hirdetés

A fődíj pedig nem más, mint a Mass Effect első részének legendás űrhajója, az SR-1 Normandy, amivel Shepard parancsnokként szeltük az űrt a Kaszások közelgő inváziója után nyomozva. A No Man's Sky második expedícióját sikeresen teljesítő játékosok itt a flottájukhoz adhatják a játéktörténelem e fontos darabkáját.

A leleplezés előtt a Hello Games sokáig húzta a közösség agyát a Beachead-misszió végső meglepetését illetően. Sean Murray a Twitterén osztott meg egy, a No Man's Sky játékbeli nyelvén íródott üzenetet, ami lefordítva annyit jelentett, hogy "nézz a monolit felé, érkezik a fegyver".

A játékosok azonban nem jöttek rá, hogy ezzel a Mass Effectre céloz, már csak azért sem, mert a monolitok a trilógia feledhető folytatásában, az Andromedában játszottak központi szerepet. Az is csak utólag vált egyértelművé, hogy az expedíció címe is utalás volt: a "beachhead" kifejezés ugyanis egy partraszálló invázió kezdőpontját jelöli, az SR-1 Normandy pedig a normandiai partraszállás után kapta a nevét.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A hajó felbukkanását nagyban segíthette, hogy nemrég került a boltokba a Mass Effect Legendary Edition, vagyis az EA-nek és a BioWare-nek is jól jön most a hype. Sean Murray nem is győzött hálálkodni a jutalmat bejelentő hivatalos közleményben:

"Izgatottak vagyunk és hízelgőnek tartjuk, hogy a Bioware és az EA megengedte, hogy így tisztelegjünk. Mint mindenki más, a Legendary Edition kiadásával mi is újra felfedezzük a Mass Effect csodálatos univerzumát. Még mindig kiráz a hideg, valahányszor befut ez a hihetetlenül ikonikus hajó, és nagyon örülök, hogy sokan éreznek hasonlóan."

A közlemény végén Murray arra is kitér, hogy a játék közelgő ötödik születésnapjára készülve további meglepetéseket is tartogatnak, így a rajongóknak továbbra is érdemes figyelemmel kísérniük a No Man's Sky körüli híreket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)