Hirdetés

A No Man's Sky 5. születésnapját ünneplő videó a következő frissítést is belengeti

|

Már közeleg a következő ingyenes No Man's Sky frissítés, de mielőtt a Hello Games a jövőre koncentrálhatna, megmutatja az utat, ami már mögöttük van.

Hirdetés

A No Man's Sky hosszas marketinges hergelés és rengeteg ígéretes interjú után végre megérkezett 2016. augusztus 9-én. A fogadtatása nem volt kifejezetten kellemes: hatalmas listák járták be az internetet a beígért és kimaradt funkciókkal, ráadásul a sokszor emlegetett többjátékos mód egy az egyben hazugság volt. A vásárlók fortyogtak a dühtől, joggal.

A múltat néha elő kell rángatni ahhoz, hogy értékelni tudjuk a jelent: mostanra a No Man's Sky a játékvilág egyik legszebb történetévé nőte ki magát.

Hirdetés

Sean Murray és csapata a megjelenést követő hónapokban levonultak a közösségi oldalakról és a munkába temették magukat. Az eredmény a Foundation frissítés volt, amit további 15 csodálatos és ingyenes tartalmi csomag követett.

Akit érdekel a No Man's Sky történetének egésze, azoknak nagyon ajánljuk az Internet Historian hibátlan videóját a történtekről.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Most, öt évvel később a No Man's Sky egy kiváló sci-fi sandbox, amiben rengeteg tartalom és lehetőség rejlik. A megjelent kiegészítéseket és a játék történetét ez a hivatalos trailer is összeszedte:

A trailer végén a 17. frissítés, a Frontier is felbukkant, ami (az előzőekhez hasonlóan) ingyenesen érkezik majd PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re. A Frontier tartalmairól egyelőre semmit nem tudunk, de a Hello Games munkarendjét ismerve, valószínűleg nem váratnak minket sokáig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)