Hirdetés

A No Man's Sky alkotója arra kér, ne telepítsd ezt a modot

|

Sean Murray neve egyet jelent a No Man's Sky-jal a legtöbb gamer számára, egyiküknek olyannyira, hogy az összes játékbeli karakternek az ő arcát adta.

Hirdetés

A No Man's Sky megjelenése gaming-celebből előszámú közellenséggé változtatta 2016-ban Sean Murray-t, a Hello Games igazgatója azóta viszont visszanyert valamennyit renoméjából, köszönhetően annak, hogy csapata számos feature-rel bővítette ingyenesen az űrszimulátort. Ennek köszönhetően sokan a szívükbe zárták a brit stúdió-kiadó fejét, olyannyira, hogy még a játékban is szívesen látják viszont.

Most nem arról van szó, hogy valaki a No Man's Sky felfedezőinek rendelkezésére álló eszközökkel készítette el Murray portréját, hanem két olyan mod készült, amikkel a játékos karaktereket cserélhetjuk le a hasonmására.

Hirdetés

A Murray arcát és sokak által ismert mosolyát a játékba varázsoló mod lehet, hogy némileg sietve készült el, vagy egy kevsébé tapasztalt alkotó munkája, ugyanis a viszonylag jól sikerült modell haját egy fotóról emelte be, ami azért ad némi komikumot a karakternek.

Akinek viszont ez sem elég, az telepítheti az Everyone is Sean névre hallgató modot is, ami nem csupán a saját karakterünk kinézetét, hanem mindenki másét is Murray fizimiskájára cseréli, akivel csak találkozunk.

A No Man's Sky módosításai természetesen nem kerülhették el a játék alkotójának figyelmét sem, aki egy Twitter-üzenetben reagált.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ebben néhány screenshot megosztása mellett arra kér mindenkit - minden bizonnyal nem túl komolyan véve a helyzetet -, hogy senki ne telepítse a modokat, sőt, ha lehet, az alkotója is törölje minél hamarabb. Murray csapata egyébként idén is több patch-csel jelentkezett a No Man's Sky-hoz, a legutóbbi grafikai ráncfelvarrás mellett március végén érkezett a legújabb tartalmi frissítés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)