Hirdetés

A No Man's Sky Outlaws az űrharcokat turbózza fel kalózokkal, új hajóval, minden mással

|

Ma megjelent a No Man's Sky tizenkilencedik ingyenes frissítése, az Outlaws.

Hirdetés

Tavaly ünnepelte ötödik születésnapját a No Man's Sky, viszont a Hello Games már akkor is jelezte, hogy nem áll szándékában lassítani, továbbra is szállítja az ingyenes frissítéseket. Az, hogy honnan van pénze a csapatnak erre egy mikrotranzakciók nélküli játéknál, továbbra is rejtélyes, de nem boncolgatjuk ezt, inkább örülünk, hogy a játék még mindig jelentős frissítéseket kap, és nekünk elegendő az alapárat kiadni érte.

Ma jelent meg 2022 második nagy frissítése (a Sentinel után), mely az Outlaws nevet viseli, és egyebek mellett egy új hajót is hoz, ami időszerű volt, tekintettel arra, hogy a két évvel ezelőtt megjelent Living Ship óta nem bővült a felhozatal. Egyúttal hat helyett kilenc különböző űrrepülőnk lehet.

Hirdetés

Az űrállomásokat kalózok foglalták el, így szerzett bázisaikat csempészéshez, bolygók és települések leigázásához használják. A játékosok csatlakozhatnak hozzájuk és segíthetik őket, vagy felvehetik velük a harcot, ami még izgalmasabb lesz, köszönhetően az átdolgozott rendszernek. 

Hirdetés

Ha nem egyedül néznénk szembe a kihívással, pilótákat bérelhetünk fel, akik segítenek nekünk a küzdelmekben. Számos új küldetés vár ránk, amikkel kihúzhatjuk a következő frissítésig.

További részletekről itt olvashattok.

Platformok: Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)