Hirdetés

A No Man's Sky új frissítése megszépíti a játék next-gen verzióit

|

Természetesen a PC-sek sem maradnak ki a Hello Games fejlesztéséből.

Hirdetés

Elképesztő, hogy a Hello Games honnan hozta vissza a No Man's Sky minőségét és a saját megítélésüket: a játék 2016-os megjelenése óta temérdek munkaórát öltek bele, de mára az egyik legtartalmasabb nyitott világú címről van szó, amelyben élvezetes elmerülni.

A csapat azonban még így sem végzett, folyamatosan jelentkeznek újabb frissítésekkel - a legutóbbi például új világokat, lényeket és homokférget hozott magával, ez volt a No Man's Sky: Origins

A stúdió egy új közleményben jelentette be, hogy már készülnek az új konzolokra is: a PlayStation 5-öt, valamint Xbox Series S-t/X-et megcélzó upgrade minden jelenlegi tulajnak ingyenes lesz, beleértve a PC-seket is, ugyanis a fejlesztéseket ők is megkapják.

Hirdetés

Ahogyan azt az alábbi videó prezentálja, a No Man's Sky Next Generation 4K felbontást és 60 fps-t tesz majd lehetővé az említett platformokon, valamint vizuális és teljesítménybeli tuningra is számíthatunk.

Többek között magasabb felbontású textúrákról, részletesebb környezetről, komplexebb bázisépítésről, javított űrharcról, akár 32 játékos támogatásáról, gyorsabb töltési időről, a DualSense kontroller extráinak kihasználásáról, a PSVR-kompatibilitásról és hasonló újdonságokról van szó.

A Hello Games emellett megerősítette, hogy a mentéseket továbbvihetjük a next-gen konzolokra és lesz cross-play is, ráadásul a Next Generation frissítést már a PS5 és Xbox Series S/X megjelenésekor elérhetjük majd, természetesen PC-re is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)