Hirdetés

A női Thor is játszható lesz a Marvel's Avengersben

|

A Square Enix kétségbeesetten próbálja életben tartani a Marvel-játékát, most épp egy új karakterrel.

Hirdetés

Bár Kamala Khant, azaz Ms. Marvelt sokakkal szerettette meg sikeresen a Marvel's Avengers, összességében csalódás volt a Crystal Dynamics játéka, amit a Square Enix is kudarcént könyvelt el. A készítők azért próbálkoztak fenntartani az érdeklődést a Bosszúállók-projektjük iránt, azonban még az sem sikerült tökéletesen, Pókember például sztoriküldetések nélkül érkezett, amivel sikerült alulmúlni a rajongói elvárásokat.

A fejlesztők igyekeznek 2022-ben is életet csiholni a játékukba, és számos tervük van erre, köztük a játszható karakterek számának bővítésével. 

Hirdetés

A Crystal Dynamics most bejelentette, hogy a Jane Foster-féle The Mighty Thor is csatlakozni fog a Marvel's Avengers felhozatalához, akit hamarosan a mozikban is láthatunk majd, hiszen a hős Natalie Portman megformálásában, Chris Hemsworth oldalán bukkan fel a július 7-én debütáló Thor: Szerelem és mennydörgés című filmben.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A női Thor a 2.5-ös frissítéssel fog bekerülni a karakterfelhozatalba, és természetesen egyedi harcos lesz saját képességekkel, még ha látunk is némi hasonlóságot: 

"Hőseink dizájnját elsősorban a képregényes identitásuk határozza meg, így a Mjolnir társaként a képességei sok közös vonást mutatnak majd Odinsonéval, de lesznek olyan elemei is, amelyek kifejezetten Jane-re jellemzőek."

- árulta el a Square Enix az update-ekkel kapcsolatos közleményében. Azt egyelőre nem tudni, hogy a 2.5-ös patch többi része mit tartalmaz majd, ahogyan azt sem, hogy mikor élesedik.

Az viszont biztos, hogy a játék 2.4-es frissítése májusban fog megjelenni, és az a csapat célja vele, hogy megvariálják az események rotációját, hogy a tartalmak elég "frissek és lenyűgözőek maradjanak az újrajátszásokhoz". Ez magában foglalja a változatosabb jutalmakat, a magasabb erőszintű lootot és az olyan cuccokat is, amik nem egyetlen hősre, hanem az egész karakterkínálatra vonatkoznak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)