Hirdetés

A női WoW-os pólót viselő avatarok jobbak az ágyban

|

Egy magyar tudósokból álló szakértő csoport felmérései szerint a női World of Warcraftos pólóban feszítő Xbox Live avatarok szexuális teljesítőképessége nagyobb, mint a mezei avataroké.

Hirdetés

A hírt a Magyar Nemzeti FakeStudy Kamara bocsájtotta rendelkezésünkre. Az 1754-ben alakult szervezet különböző, a társadalom fejlődése számára elengedhetetlen felmérésekkel foglalkozik és a "Metál zenére gyorsabban nő a kankalin" című tanulmányuk után most újra a nemzetközi sajtó hasábjaira törtek az Xbox Live Avatarok szexuális szokásait feltáró kutatómunkájukkal.

Szerencsés - és semmi esetre sem gondosan kiszámított - véletlen folytán a GameStar értesült róla, hogy a worldofwarcraft.hu felajánlásával azok az illetők, akik belefáradtak a szexuális téren alul teljesítő avatarjukba, most mesterséges ajzószerek nélkül segíthetnek a digitális kálvárián. Az említett oldalon egy kattintással, az emailcím beírásával és a legördülő menüben való óvatos választással máris büszke tulajdonosai lehetnek egy női World of Warcraft pólónak.

 

Ha a ti avatarjaitok nem küzdenek ezzel a sajnálatos problémával, ámde ismertek valakit, aki igen, akkor egy diszkrét üzenetben jelezhetitek nekik ezt a lehetőséget, ami már alig két napig érvényes.

A Magyar Nemzeti FakeStudy Kamara egy korábbi tanulmánya szerint a  női WoW-os póló ajándékozók sikeresebbek a párkapcsolatok terén, bár erről még egyes körökben folynak a viták. Mindenesetre, ha egy közeli - vagy távoli, akiből szeretnél közelit csinálni - nőismerősödet szeretnéd meglepni egy női WoW-os pólóval, akkor ennél jobb alkalmat keresve sem találhatnál.

Köszönjük az információt és a sok-sok éve tartó áhítatos munkát a Magyar Nemzeti FakeStudy Kamarának és a felajánlást a worldofwarcraft.hu-nak.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)