Hirdetés

A nyár elején jön PC-re az egyik legjobb Halo játék

|

A Halo játékok újradolgozásáért felelős fejlesztőcsapat, a 343 Industries bejelentette, hogy hamarosan indul a Halo 3 PC-s nyílt bétatesztje.

Hirdetés

A 343 Industries hihetetlen tempóban halad a Halo játékok PC-re pakolását tekintve. Durván két hónappal ezelőtt indult el a második rész bétatesztje, a srácok őrült tempóban haladnak. A Halo vonaton viszont nincsen fék, úgyhogy június eleje-közepétől a Halo 3-nál is elstartol a publikus bétateszt-időszak.

Hirdetés

Fontos kihangsúlyozni, hogy a Halo 3 ugyan a Halo: The Master Chief Collection része, de a korábbi Halo részek újradolgozásaival ellentétben nem egy remaster kiadás. Nem várhatjuk ugyanazt a látványbeli ugrást, mint az első két játéknál, de igazából nincs is erre feltétlen szükség.

A Halo 3 befejeztével a kiadó a következő részre, a Halo 3: ODST-re és a Halo 4-re fog összpontosítani, a jelenlegi állás szerint ez a két rész lesz az utolsó, ami PC-re érkezni fog a gyűjtemény keretein belül. Egyelőre nincsenek tervei a stúdiónak a Halo 5 egyjátékos kampányát illetően.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)