Hirdetés

A nyerőgépek a videójátékokhoz nyúlnak

|

A nyerőgépek gyártói a videójátékokhoz nyúlnak, hogy egy kis frissességet vigyenek a monoton gombnyomogatásba.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a régimódi félkarú rablók ideje lejárt. Az új generációs szerencsejátékosok többre vágynak egyszerű karhúzogatásnál/gombnyomogatásnál, hogy lekössék őket a gépek, a gyártók pedig úsznak az árral.

A New York Times beszámolója szerint az iparágban érdekelt cégek úgy döntöttek, hogy gépeiket feldobják némi ügyesség-alapú kihívással, ezzel megpróbálva becsábítani egy új célközönséget a kaszinókba. Nyilván nem kell komplex játékokra gondolni: a Bally Technologies Atarival kötött szerződése alapján ezentúl a Pongot és a Breakoutot használhatják fel ilyen célokra.

Persze ez nem azt jelenti, hogy hamarosan fanatikus Pong-játékosok egyik kaszinót a másik után fogják kifosztani: a labdapattogtatásra csak bónuszkörökben lesz lehetőség, a meggazdagodásban továbbra is a szerencse marad a központi tényező.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)