Hirdetés

A One Punch Man-rajongóknak kötelező lesz ez az Overwatch 2-es skin

|

Ma este indul az Overwatch első crossover bulija, aminek hála egy rakat One Punch Man cucc érkezik a játékba.

Hirdetés

Még február elején derült ki, hogy az Overwatch 2 kapni fog egy anime crossover eseményt, az ehhez választott cím pedig a One Punch Man lett. Akkor még a Blizzard nem mutatott sok mindent a várható felhozatalból, hiszen a Valentin-napra koncentráltak, de mostanra az már régen elmúlt.

Az elmúlt napokban több apróságról is lerántották a leplet, mint például a Tatsumaki Kirikóról és a játékbeli kihívások teljesítésével feloldható Legendary Mumen Rider-Soldier: 76-ról.

Hirdetés

Az Overwatch 2 x One Punch Man esemény ma indul, így az utolsó marketinghajrá részeként a Blizzard bemutatta még az utolsó skinjét, a Genos-Genjit. Akik szeretik az animét, azok azonnal felismerik majd a karaktert, de az új Genji szerelés még azokat is megnyerheti, akiket egyébként annyira nem pörget fel a One Punch Man téma.

Az Overwatch 2 x One Punch Man esemény pontosan ma este indul és április 6-ig tart majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)