Hirdetés

A Panic nagyon fura konzolja még mindig készül, de rossz híreket is kaptunk

|

A kurblizós kézikonzol is megsínylette a koronavírus okozta hardverhiányt, de végre életjelet adott magáról.

Hirdetés

A Playdate egy nagyon érdekes gép, mivel kijelzője apró, nincs háttérvilágítása, és van egy kurbli az oldalán. A bejelentés után a világ nem tudta hova tenni, és az azóta eltelt években kissé meg is feledkezett róla a világ. A Panic ettől függetlenül dolgozott tovább a cuccon, és hamarosan ki is derül, meddig jutottak vele: június 8-án (tehát holnap) érkezik majd egy 15 perces bemutató, ami elvileg minden kérdésünket megválaszolja.

Hirdetés

Sajnos a Panicnek nem csak jó hírei voltak: az eredetileg 150 dollárért belengetett cukiságot a cég kénytelen 180 dollárért kínálni, köszönhetően az alkatrészhiánynak, amit részben a COVID-19 okozott. Az enyhítő körülmény, hogy az extra 30 dolcsiért a srácok megduplázzák a tárhelyet (eredetileg 2GB-ot ígértek, ami így 4GB-ra nő) és az első szezonban érkező játékok számát (24 lesz 12 helyett).

Nyilván senki nem fog örülni, hogy több pénzt húznak ki a zsebéből, de a jelenlegi helyzetben ez érthető, ráadásul a srácok tényleg megtettek mindent azért, hogy extra értéket is biztosítsanak a vételár-növekedés mellé. Sajnos ez olyan ritka a mai piacon, hogy bizony elismerést érdemel.

A Playdate bemutató pontosan holnap este 6-kor lesz esedékes, és itt csíphetitek majd el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)