Hirdetés

A Paradox Interactive 2013-as tervei

|

A svéd Paradox Interactive még időben, az év utolsó napjaiban bejelentette, hogy milyen címekre számíthatunk tőlük jövőre.

Hirdetés

A leginkább stratégiai játékairól híres Paradox Interactive 2013-ban sem felejti el azt, hogy mely stílus miatt váltak olyan ismertté és szerethetővé, de mindezek mellett más műfajokba is erősen belekóstolnak. A srácok idén sem pihennek, olyan alkotásokkal örvendeztettek meg minket, mint a Crusader Kings II, A Game of Dwarves, a Defenders of Ardania, a Hearts of Iron III: Their Finest Hour, a King Arthur II, a Magicka: The Other Side of the Coin, a Naval War: Arctic Circle, a Starvoid, a Victoria II: A House Divided, a Warlock: Master of the Arcane és a War of the Roses. Ilyen címek mellett csodálkozunk, ha a Paradox az egyik legkedveltebb kiadó?

Szerencsére a PC-s exkluzivitáson nem változtatnak jövőre sem, a következő játékokkal öregbítik majd a stratégiák hírnevét:

Q1 2013
Crusader Kings II: The Republic expansion
Dungeonland
March of the Eagles
The Showdown Effect
Impire
Salem: The Crafting MMO TBC

Q2 2013
Cities in Motion 2
East vs. West: A Hearts of Iron Game

Q3 2013
Europa Universalis IV

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)