Hirdetés

A Paralives ráver karakterkészítésben a The Simsre

|

Eddig a Maxis életszimulátora ült a trónon, de egy indie csoda letaszíthatja onnan.

Hirdetés

Az Electronic Arts életszimulátora olyannyira egyeduralkodó a műfajában, hogy nem is nagyon akad kihívója, vagy ha mégis, azt muszáj feldobni valami extrával (mint a Youtuber's Life-nál a streamerkedés), hogy kitűnjön. Ezt a kiadó is jól tudja, így annyit kér a The Sims 4 plusz tartalmaiért, amennyit nem szégyell.

Tavaly azonban felbukkant egy indie rivális, a Paralives, amely elképesztő részletességgel és a The Simsből hiányzó funkciókkal hívta fel magára a figyelmet. 

Hirdetés

Az Alex Massé és csapata által fejlesztett projekt a Maxis játékához hasonlóan egy életszimulátor, amiben megépíthetjük és berendezhetjük álmaink otthonát, felfedezhetünk egy számos izgalmat rejtő városkát és más emberekkel ismerkedhetünk, de csak miután megalkottuk a hozzánk legjobban passzoló karaktert.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A Paralives már az eddigi kedvcsinálókkal is azt ígérte, hogy soha nem látott részletességgel szabhatjuk testre digitális másunkat, az alábbi prezentáció pedig ezt erősíti meg: parafolkunk (a sim megfelelője) arcberendezését kedvünk szerint formálhatjuk, akár különböző színű szemeket is adhatunk neki, szabad tetováláselhelyezés van, és az sem álom, hogy testszőrt rakjunk rá, szóval tényleg minden lehetséges a Paramaker nevű karakterkészítővel. 

Egyelőre nem tudni, hogy mikor jelenhet meg a Paralives, de a fejlesztés teljes egészében a közösségnek köszönhetően zajlik, akár ti is támogathatjátok a projektet Patreonon. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)