Hirdetés

A Path of Exile: Harvest kertészkedni küld két dungeon között

|

Mert nincs annál relaxálóbb, ha a saját kertünket rendezgethetjük egy fantáziavilágban. Kivéve, hogy a természet visszatámad.

Hirdetés

A Grinding Gear Games őrült tempóban készíti a tartalmat hűséges közösségének, hiszen miközben készül a Path of Exile 2, a Path of Exile-t is folyamatosan bővítik. Az újdonságok között pedig akadnak igazán különleges darabok is: ilyen volt a tower defense-szerű élményt hozó Blight és ilyen a most bejelentett új kiegészítő, ami a kertészek legszebb és egyben legrosszabb álmát jelenti. 

Hirdetés

A Path of Exile: Harvest nem kevesebbet ígér, mint hogy kalandozásaink során különböző magokat gyűjthetünk, amiket aztán szépen elvethetünk a Sacred Grove-ban és várhatjuk a szüretelést (néhányuk persze több gondoskodást is igényel ennél). Csakhogy ebben a világban nem gyümölcs vagy virág terem, hanem szörnyek, amiket aztán nekünk kell "komposztálnunk" válogatott fegyverekkel. Fáradozásainkért cserébe tovább fejleszthetjük a felszereléseinket, szóval megéri.

A Path of Exile: Harvest június 19-én jelenik meg, és ahogyan a többi frissítés, valamint az alapjáték, ez is teljesen ingyenes lesz. A játék emellett kapni fog egy nagyobb frissítést is, a javítások és bővítések teljes listáját a közeljövőben fogja kiadni a csapat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)