Hirdetés

A PC Building Simulator 2 segít, hogy úgy tehess, mintha lenne pénzed új PC-t építeni

|

Több mint 1200 licencelt alkatrésszel jön a PC Building Simulator folytatása.

Hirdetés

Olyan világot élünk, ahol a PC-s játékosok legtöbbjének egy GTX 1060 üzemel a gépében, ami ugyan egy egész korrekt, a legnépszerűbb e-sport-játékok futtatására ma is alkalmas kártya, de mégis csak 2015-ben, több mint hat éve jelent meg. Aki valamilyen csoda folytán talál valahol újabbat, az csak meglehetősen drágán kaparinthatja meg.

Na de szerencsére itt van nekünk a PC Building Simulator 2, ami lehetőséget ad arra, hogy ha a valóságban nem is tudunk gépet újítani, legalább virtuálisan összerakhassuk álmaink PC-jét.

Hirdetés

A kizárólag az Epic Games Store-on keresztül megjelenő játék számos újítással kíván többet nyújtani, mint elődje. Egy 30 óránál is több tennivalót kínáló karriermód, 1200 licencelt alkatrész, több testreszabási lehetőség vár minket, valamint szebb látványra és realisztikusabb hardver- és szoftverszimulációra számíthatunk. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Pontos megjelenési dátum még nincs, valamikor 2022 folyamán fogják kiadni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)