Hirdetés

A PC Gaming Show három másik rendezvénnyel társult, egy egész estét szentelnek a PC-s játékoknak

|

Egy nagy piros karikával emeljétek ki a PC Gaming Show dátumát, mert ezt az estét nem akarjátok majd kihagyni a PC-s játékosok.

Hirdetés

Ugyan E3 már biztosan nem lesz idén, de a játékipar szereplői így is kiállnak a közönség elé, hogy megmutassák mire készülnek a következő hónapokra. Most sem maradunk PC Gaming Show nélkül, de idén melléjük még betársul a GamesRadar által rendezett Future Gaming Show, a Paradox Interactive saját tájékoztatója és Greg Miller indie  játékokra fókuszáló bemutatója, a Guerrilla Collective is.

Hirdetés

A Games Celebration névvel futó műsor június 6-án, pontosan 19:00-kor indul, először a Guerrilla Collective-val, amit a Paradox Interactive követ 20:30-kor egy 30 perces előadással. A PC Gaming Show csak ezután, 21:00-kor indul, a napot pedig a Future Gaming Show zárja 23:30-as kezdéssel. Mi természetesen minden nagyobb bejelentést figyelünk, így ha lemaradnátok az eseményekről, a GSO-n majd pótolhatjátok őket.

A kommentek között lehet tippelni arra, hogy melyik lesz a Games Celebration este legnagyobb bejelentése. Milyen meglepetéseknek örülnétek, és milyen bejelentésekre számítotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)