Hirdetés

A PC-s változat erősségeire fókuszál a Gotham Knights új trailere

|

Minden platformnak megvannak az előnyei, az új DC-játék például így fog profitálni a PC-kből.

Hirdetés

Kevesebb, mint egy hónap van már csak hátra a Gotham Knights megjelenéséig, és máris a kezünkbe vehetjük Robin, Red Hood, Batgirl és Nightwing irányítását, hogy megmentsük a várost olyan gonoszoktól, mint Harley Quinn, Mr. Fagy és Agyagpofa. Az előző generációs konzolok tulajdonosainak sajnos már le kellett mondaniuk a játékról, viszont PlayStation 5-ön, Xbox Series X|S-en és PC-n változatlanul nekiugorhatunk majd az igazságosztásnak.

A legújabb videónak hála pedig már az sem titok, hogy az utóbbi platformon milyen technikai sajátosságokra számíthatunk. A Warner Bros. Games által kiadott trailer azt hivatott prezentálni, hogy a Gotham Knights PC-s változata a megfelelő konfiguráció birtokában egyebek mellett 4K felbontáson fut, ultra-magas fps értékek és ray tracing tükröződések produkálására is képes.

Hirdetés

Kihasználja továbbá az Nvidia DLSS 2, AMD FSR 2 és Intel XeSuper Sampling technológiák előnyeit, részletes beállításokat tesz lehetővé, valamint támogatja az ultraszéles és többmonitoros megoldásokat is. Íme így fest mindez a gyakorlatban: 

A Gotham Knights október 21-én jön PC-re (Steam, Epic Games Store), PS5-re és Xbox Series X|S-re. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)