Hirdetés

A PC-sek is örülni fognak az EA új játékának

|

Kivételesen nem kezeli őket másodrendű vásárlóként a kiadó.

Hirdetés

Van néhány sorozata az Electronic Artsnak, amelyek évente új epizóddal jelentkeznek, és kellően stabil rajongótáborral rendelkeznek ahhoz, hogy megkönnyítsék a pénzügyi tervezést a kiadó számára. Ezek közé tartozik értelemszerűen a FIFA, ami idén már EA Sports FC néven folytatja, valamint a leginkább az Atlanti-óceán túloldalán népszerű Madden NFL.

Az utóbbi soron következő felvonására nem is kell sokat várni, már augusztus 18-án befut PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S konzolokra a Madden NFL 24. Ugyanezen a napon jelenik meg a PC-s kiadás is, amely ezúttal több okot ad az örömre, mint a tavalyi.

Hirdetés

A lelkesedés oka nem más, mint hogy végre egy szintre kerül a PS5-ös és Xbox Series X-es verziókkal, tehát minden olyan technikai újításból ugyanúgy részesül, mint amazok. Ilyen például az ún. SAPIEN technológia, amely az EA Sports ígérete szerint jelentős mértékben fokozza az élethűséget, annyira részletgazdag karaktermodelleket és oly változatos animációkat kínál, amivel az előző generációs konzolok már nem bírnak.

Emellett csiszolnak az MI labdaelkapó képességén, új animációkkal varázsolják látványosabbá a dobásokat, és az épp nem általunk irányított csapattársak is jobban együtt élnek majd a játékkal, reagálva arra, hogy mi történik körülöttük.

A technológiai paritáson túl a PC-sek számára valószínűleg az bír a legnagyobb jelentőséggel, hogy idén most már francise- és karriermódban is játszhatnak, ami eddig a jelenlegi generációs konzolokkal rendelkező játékosok privilégiuma volt.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Kiderült továbbá, hogy milyen vas kell majd az EA Tiburon fejlesztésében érkező Madden NFL 24 alá. A gépigény még nem teljes, de már ez is elég lehet ahhoz, hogy belőjük, mennyire dolgoztatja meg a konfigurációnkat.

Madden NFL 24 gépigény

Madden NFL 24 minimum gépigény

  • Processzor: Intel Core i5 6700k (4 mag; 8 szál) vagy AMD Ryzen 5 1600
  • Memória: 10 GB RAM
  • Videokártya: Nvidia GeForce GTX 1050 Ti vagy AMD Radeon RX 570

Madden NFL 24 ajánlott gépigény

  • Processzor: Intel Core i7 8700 (6 mag; 12 szál) vagy AMD Ryzen 7 2700X
  • Memória: 12 GB RAM
  • Videokártya: Nvidia GeForce GTX 1660 vagy AMD Radeon RX 5600 XT

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)