Hirdetés

A PES-t leváltó eFootballt már pszicho-horrorként emlegetik a Steamen

|

A Valve platformjának legrosszabb értékelésű játéka a felhasználók célpontjává vált.

Hirdetés

A FIFA széria sikerét látva a Konami úgy érezte, hogy ideje változtatni, ezt pedig úgy képzelte el, hogy a jól bejáratott PES, azaz Pro Evolution Soccer nevet lecseréli eFootballra, és egyúttal modellt is vált, free-to-play fociörömöt kínál a lehető legtöbb platformon a játékosoknak. Az előjelek nem voltak éppenséggel biztatóak, amikor sorra jelentették be a kimaradó és későbbi frissítésekkel bekerülő tartalmakat, illetve funkciókat, a megnyirbált megjelent változat pedig kapta is az ívet rendesen.

A Steamen a felhasználói értékelések többsége negatív, sőt: személy szerint én még soha nem láttam a platformon egyetlen játéknál sem rendkívül negatív összértékelést. 

Hirdetés

Azóta természetesen még több savat kapott az eFootball 2022 az áruházban, ami már nem csupán az értékeléseknél, a címkéknél is meglátszik. Tudni kell, hogy bár alapvetően a fejlesztő vagy a kiadó szokta megadni egy-egy projektjének címkéit, azonban a felhasználók is komoly hatással vannak rá, hiszen minél többen illetik ugyanazzal a jelzővel a terméket, annál nagyobb eséllyel kerül be a meghatározás a többi közé. Így történhetett meg az, hogy aki most felmegy az eFootball 22 steames adatlapjára, az olyan címkékkel is találkozhat a sport, a foci és a labdarúgás előtt, mint a pszicho-horror, a horror, a szexuális tartalom és a második világháború - nem kell hozzá nagy fantázia, hogy kitaláljuk, mire utalnak a játékosok. 

Persze a Konami próbálja menteni a menthetőt és pár napja bocsánatot kért a rajongóktól gyakori frissítéseket ígérve, de erősen kétséges, hogy innen sikerül-e visszahozniuk az eFootball 2022-t. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)