Hirdetés

A Phasmophobia fejlesztői végre megszabadultak a játék legidegesítőbb feladatától

|

Ha egy feszült co-op horrorban attól megy fel a vérnyomásod, hogy nem indul be az egyik csap, akkor ott valami nem stimmel.

Hirdetés

A Phasmophobia nem robbantotta szét a játékipart, de a hűséges rajongótábora imádja, így a fejlesztők igyekeznek is odafigyelni a közösség óhajaira. Az egyik ilyen a kézmosós feladat volt, ahol a játékosok célja egy, a szellem közbeavatkozása miatt megtelt kézmosó lefotózása. A probléma annyi, hogy ha a szellemnek nincs kedve beindítani a csapot, akkor bizony ülhetünk előtte egy darabig. A koszos víz lefotózása egy főküldetés, így nem lehet azt megkerülni a győzelem érdekében.

Hirdetés

A fejlesztők hallották az elégedetlenség hangjait, léptek is egy nagyot: a legutóbbi béta verzióban módosították a feladatot. Mostantól opcionális lépéssé vált a kézmosó lefotózása, ami azt jelenti, hogy az elkészült képért még mindig jár majd a plusz pénz, de a győzelemhez nem lesz rá szükség.

A Phasmophobia egy co-op móka, ahol a haverjainkkal együtt kell bizonyítékot keresnünk egy szellem jelenlétére. Hátborzongató és nagyon vicces cucc, ami már elérhető PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)