Hirdetés

A Pixar is Kinect játékot tervez

|

A Microsoft nemrég jelentette be, hogy kifejezetten a fiatalabb korosztálynak szánt Kinectes mini-játék parádé készül a Pixar népszerű hőseivel.

Hirdetés

A Kinect egyelőre marad a casual gémerek és persze a fiatalabb korosztály játékszere, ezt bizonyítja a Pixar nevével fémjelzett családi játék bejelentése is.

Egyelőre csak Rush munkacímen fut a projekt, csak annyit lehet róla biztosan tudni, hogy a Pixar hősei szerepelnek majd benne, és számtalan mini-játékból áll majd össze (nem túl nagy újdonság ez mostanában) a játékmenet.

A 2012 tavaszára beharangozott játékban a Hihetetlen család, a Verdák, a Toy Story, a Fel!, valamint a L'ecsó világa kap majd helyet, ezekbe a világokba csöppen bele a játékos testi valójában, ahol különböző ügyességi feladatokat kell időre végrehajtania. Ismerős, aranyos, meglátjuk.

Ha mindez nem lenne elég a fiatalabb korosztálynak, akkor még egy Kinect Sesame Street játékban is lehet reménykedni, amely szintén jövőre várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)