Hirdetés

A Plague Inc. új kiegészítőjében egy világjárvány ellen kell felvennünk a harcot

|

Noha a játék alapvetően arról szól, hogy hogyan tudjuk minél hatékonyabban elpusztítani az emberiséget egy járvánnyal, a koronavírus tükrében, most egy sokkal humánusabb mód is debütált.

Hirdetés

A Plague Inc. még 2012-ben jelent meg mobilokra, és kezdeti sikerei után minden nagyobb világjárvány alkalmával eszébe jutott az embereknek - morbid módon az ebola és koronavírus járványok kitörésekor is brutálisan megugrottak a letöltései.

A jelenleg is tomboló pandémia közepén a játék fejlesztői megpróbálnak minél több segítséget nyújtani, így bevételeik egy részét a vírus elleni küzdelemre ajánlották fel, most pedig kiadtak egy módot, amelyben az emberiség megmentésével foglalkozhatunk.

Hirdetés

A rendes játékmóddal ellentétben a Plague Inc: The Cure-ban nem egy gyilkos vírust, baktériumot, gombafajt vagy egyéb, az emberiség életét fenyegető kórokozót kell kifejlesztenünk. Épp ellenkezőleg: feladatunk az, hogy kontaktkutatásokat végezzünk, helyreállítsuk a gazdaságot és kifejlesszük a vakcinát az emberiséget fenyegető kór ellen.

A The Cure módot tényleges egészségügyi szakemberek bevonásával készítették, azonban a fejlesztők hangsúlyozzák, hogy nem egy tudományos modellről van szó, tehát senki ne a játék alapján próbáljon meg fellépni egy valós járvány, például a Covid-19 ellen.

A játékmód Androidon és iOS-en már elérhető és a PC-s, valamint konzolos kiadásokba is hamarosan landol. Az alkotók rejtélyesen megjegyezték, hogy a játékmód egészen addig ingyenes marad, ameddig az emberiség kordában tartja a Covid-19-et.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)