Hirdetés

Ingyen kipróbálható az A Plague Tale: Innocence

|

Az év eddigi legnagyobb meglepetése az Asobo Studio játéka, és most, hogy megjelent a demó, már tényleg nem lehet kihagyni.

Hirdetés

A Focus Home Interactive jó néhány játék fejlesztésébe és marketingjébe segít bele mostanában, de egyiknek sem örültünk annyira, mint a korábban főleg gyerekeknek szóló játékokat készítő Asobo Studio tavaszi újdonságának.

Hirdetés

A pestisjárvány idejében játszódó A Plague Tale: Innocence szerethető főszereplőket, izgalmas, csavaros sztorit, érdekes mechanikákat kínál, és mindez elég, hogy az esetlegesen fellépő, apróbb technikai hibákon túl tudjunk lendülni. A játék első fejezete a PC-n, PS4-en és Xbox One-on egyaránt elérhető ingyenes próbaverziónak köszönhetően most bárki számára kipróbálható, és ha behúz titeket az élmény, szeptember 16-áig kedvezménnyel szerezhetitek be a teljes változatot is. Ha még több érvre van szükségetek, olvassátok el tesztünket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)