Hirdetés

A Plague Tale: Innocence - aki patkányokkal fotózkodna, hamarosan megteheti

|

A Plague Tale: Innocence következő frissítése lehetővé teszi majd, hogy profi fotósként megörökítsük, amint a történet főszereplőpárosa megpróbál túlélni.

Hirdetés

Nagyszerű lett az Asobo Studio játéka, és nem csupán a GameStar szerkesztőségében suttogják ezt, hanem világszerte. Elég csak megnézni azt a trailert, amelyben a játékot kiadó Focus Home Interactive dicsekszik azzal, hogy mit gondolnak a kritikusok

Hirdetés

Van azonban egy dolog, ami miatt a megjelenés óta rágják a játékosok a stúdió fülét. Ez pedig a Photo Mode, amellyel bármikor megállíthatjuk a játékot és különböző beállítások segítéségével művészi fotókat lőhetünk. Úgy tűnik, hogy az Asobo is meghallotta a kívánságukat, ugyanis a játék Twitterjén megjelent egy videó, amelyben a csapat kreatív vezetője, David Dedeine megköszönte a szívmelengető üzeneteket és támogatásokat, valamint megerősítette, hogy a hónap végéig megérkezik a fotózás és a soundtrack is elérhetővé válik majd. 

Egyébként elérhetővé vált a japán felirat is a játékhoz, így ha valakit csak ez tartott vissza a végigjátszástól, annak most megoldódott a problémája: 

Ti próbáltátok már A Plague Tale: Innocence-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)